Zadaj pytanie

Gracjan Grochowski

Gracjan Grochowski
ranking
2
pytania
1
komentarze
644
odpowiedzi
3664
odznaki Ekspert złoty Komentator złoty

Treści:

dodał odpowiedź 30 marca 2015 20:01

Witaj, Taki rozkład jest w pełni dobry, jednak proponowałbym na początku jeść dość niskie ilości tłuszczu okolice 0,6-0,8g na 1kg masy ciała, żeby troszkę podkręcić ten metabolizm i aby dość szybko wszedł na dobre obroty. W późniejszym czasie spokojnie możesz wejść na tą proporcję, nie widzę przeszkód. Pozdrawiam :)

dodał odpowiedź 30 marca 2015 19:59

Witaj, Bez różnicy jakie BCAA, za kapsułki zapłacisz więcej - innej różnicy nie ma. Co do dawkowania to także zależy od indywidualnych kwestii. Najlepiej jednak spożywać przed treningiem i zaraz po treningu. Pozdrawiam

dodał odpowiedź 30 marca 2015 19:58

Witaj, Każde warzywa czy owoc mają inne witaminy i należy właśnie miksować każde z nich aby uzyskać idealne połączenie z wszystkimi witaminami na najwyższym stężeniu. Pozdrawiam :)

dodał odpowiedź 30 marca 2015 19:56

Witaj, Lepszym wyborem byłoby masło migdałowe, jednak jeśli się uprzeć to już w ostateczności mogłoby być. Możesz także sam zrobić takie masło w domu. Co do spożywania tego masła,to według własnych upodobań ale postaraj się odpuścić okres zaraz po treningowy a tak to ręka wolna. Pozdrawiam

dodał odpowiedź 30 marca 2015 10:13

Witaj, Dostosuj wszystko do swojego trybu dnia, oczywiście staraj się spożywać pełnowartościowe posiłki ale bez przesady że to musi być co 3 czy 2 godziny, ważne żebyś ty dobrze się czuł i kaloryczność pod koniec dnia się zgadzała. Osoba, która jest zdeterminowana tak zaplanuje sobie czas, aby wykonywać wszystko - jedznie,trening itp. Więc proponowałbym dokładnie rozplanować czas w ciągu dnia i ustalić kiedy i na co możesz sobie pozwolić. Pozdrawiam

dodał odpowiedź 30 marca 2015 10:11

Witaj, Zszedłbym jeszcze z białka na 2g na 1kg i to co zostanie dałbym w tłuszcz. Co tłuszczu i jego wliczania, zawsze coś zostanie na patelni i śladowe ilości możesz dodać w trakcie dnia, jednak nie widzę problemu żeby wliczać tłuszcz gdy dodajesz go do smażenia. Swoją drogą 50g to dość spora ilość (chodzi o smażenie) i mogę powiedzieć że mięcho to chyba w tłuszczu będzie pływać :P Pozdro !

Nasz serwis używa plików cookie do prawidłowego działania strony. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, możesz wyłączyć obsługę plików cookie w ustawieniach przeglądarki internetowej.
Zamknij

Formularz kontaktowy

catpcha odśwież obrazek

Komunikat

Zaloguj się

lub

Zarejestruj się w serwisie

Załóż konto

Zasubskrybuj newsletter

odśwież obrazek

Odzyskaj hasło

Zarejestruj się w serwisie

lub

Zarejestruj się przez Facebooka

Rekomendujemy rejestrację w serwisie Zapytaj Trenera za pomocą usługi Facebook Connect zamiast tworzenia nowego konta. Jest to przede wszystkim szybsze rozwiązanie, ale pozwala również na korzystanie z wielu funkcji i udogodnień, które oferuje Facebook.

kliknij mnie