Zadaj pytanie
30 marca 2015 13:56

Stosował ktoś 304030 na redukcji ???

Otóż chce przetestować teraz przez 4 tyg jak na mnie zadziała podział makro b/w/t w stosunku około 30/40/30 przy redukcji. Ważę 77 kg i wyszło mi po odcięciu kcal około dzienne zapotrzebowanie na 2000kcal. b/w/t
1posiłek rano (650kcal) 30/75/30
2 posiłek przed treningiem (500kcal) 35/40/20
3 posiłek po treningu (400kcal) 35/40/5
4 posiłek 1h-2h przed spaniem (400kcal) 40/10/20
Tak około mniej więcej to wygląda, śniadanie mocne doładowanie po nocy, posiłek przed treningowy około 2 -3h przed siłką, po treningu zaraz wjeżdza 3 posiłek bez tłuszczu i ostatni 1-2h przed spaniem.Produkty oczywiście pełnowartościowe(kurczak,ryba,kasza jaglana,gryczana,ryż,owsianka,twaróg,jajka,orzechy włoskie,marchewka,ogórki,szpinak,brokuły,jabłka),wszystko gotowane,bez smażenia plus warzywka około 300g dziennie. Może być taki podział?? Co o tym sądzicie?? Jakieś wskazówki?? Pozdro! 5!
1496
2
dodał odpowiedź 30 marca 2015 20:01
Witaj, Taki rozkład jest w pełni dobry, jednak proponowałbym na początku jeść dość niskie ilości tłuszczu okolice 0,6-0,8g na 1kg masy ciała, żeby troszkę podkręcić ten metabolizm i aby dość szybko wszedł na dobre obroty. W późniejszym czasie spokojnie możesz wejść na tą proporcję, nie widzę przeszkód. Pozdrawiam :)
dodał odpowiedź 31 marca 2015 17:08
wszystko jest fajnie rozłożone.'
Nasz serwis używa plików cookie do prawidłowego działania strony. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, możesz wyłączyć obsługę plików cookie w ustawieniach przeglądarki internetowej.
Zamknij

Formularz kontaktowy

catpcha odśwież obrazek

Komunikat

Zaloguj się

lub

Zarejestruj się w serwisie

Załóż konto

Zasubskrybuj newsletter

odśwież obrazek

Odzyskaj hasło

Zarejestruj się w serwisie

lub

Zarejestruj się przez Facebooka

Rekomendujemy rejestrację w serwisie Zapytaj Trenera za pomocą usługi Facebook Connect zamiast tworzenia nowego konta. Jest to przede wszystkim szybsze rozwiązanie, ale pozwala również na korzystanie z wielu funkcji i udogodnień, które oferuje Facebook.

kliknij mnie