Zadaj pytanie

Bartek Migacz

Bartek Migacz
ranking
116
pytania
1
komentarze
27
odpowiedzi
80
odznaki Ekspert brązowy

Treści:

dodał odpowiedź 2 sierpnia 2015 13:22

Ile ważysz? Jaki wzrost? Jaki staż? Jaki somatotyp? Jak ze snem? Jak ćwiczysz?

dodał odpowiedź 2 sierpnia 2015 11:44

Nigdzie nie napisałeś co to za odżywki. Poza tym jedyną, która zauważalnie powinna wjechać na serce jest przedtreningówka lub spalacz.

dodał odpowiedź 1 sierpnia 2015 22:46

1. Oleje takie jak oliwa z oliwek i olej lniany tracą swoje właściwości przy obróbce termicznej. Olejem dobrym do smażenia jest olej rzepakowy i kokosowy. 2. Te o niskiej temperaturze dymienia (jeszcze zależy jak niskiej) można używać do smażenia, ale krócej niż te o wysokiej. 3. Tak

dodał odpowiedź 1 sierpnia 2015 22:44

Nie, to nie są węglowodany proste. (Chociaż taka Chodakowska i tak wie swoje, co kiedyś pokazała na fb)

dodał odpowiedź 1 sierpnia 2015 22:43

Do czego mąkę?! Moja ulubiona (do omleta np.) jest mąka ryżowa. Zdrowo wyjdzie również mąka gryczana. Żytnia i pszenna zawiera gluten to lepiej sobie odpuścić.

dodał odpowiedź 1 sierpnia 2015 20:32

Ketoza jest jak najbardziej OK na redukcję. Wybieraj dobre produkty to będziesz miał siłę i na ketozie (przed treningiem tłuszcz MCT, czyli ten z kokosa)

Nasz serwis używa plików cookie do prawidłowego działania strony. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, możesz wyłączyć obsługę plików cookie w ustawieniach przeglądarki internetowej.
Zamknij

Formularz kontaktowy

catpcha odśwież obrazek

Komunikat

Zaloguj się

lub

Zarejestruj się w serwisie

Załóż konto

Zasubskrybuj newsletter

odśwież obrazek

Odzyskaj hasło

Zarejestruj się w serwisie

lub

Zarejestruj się przez Facebooka

Rekomendujemy rejestrację w serwisie Zapytaj Trenera za pomocą usługi Facebook Connect zamiast tworzenia nowego konta. Jest to przede wszystkim szybsze rozwiązanie, ale pozwala również na korzystanie z wielu funkcji i udogodnień, które oferuje Facebook.

kliknij mnie