pytania

23 listopada 2013 18:20

Witam

Znacie jakieś dietetyczne odpowiedników dla np. chipsów, paluszków, prażynek? Nie chodzi mi o orzeszki.

23 listopada 2013 18:00

1. Jakie węglowodany najlepiej przyjąć po treningu
2. Czy posiłek potreningowy powinien być bardziej/mniej obfity czy standardowy ( rozkładam zapotrzebowanie na 6 równych posiłków).
3. O co chodzi z tym jedzeniem batonów :D ?

23 listopada 2013 17:39

Gdzie w internecie mogę kupić odzież, w której ćwiczy na siłowni Michał Karmowski. Chodzi mi o tą obcisłą, bodajże jest ona termoaktywna. I czy jest ona w miarę przystępnych cenach. Z góry dzięki za linki do sklepów z taką odzieżą. :)

Witam mam denerwujące mnie pytanie ile minut przerw pomiędzy ćwiczeniami? bo wiem że pomiędzy seriami powinno być 2-3minut bo po 5 minutach mięśnie całkiem ostygną i nici z treningu a jak powinno być między ćwiczeniami napisanymi po niżej

Dzień 1.

pompki na poręczach 5x5
^Ile minut przerwy pomiędzy tymi dwoma ćwiczeniami? aby nabrać sił?\/
barki 4x12
^tu też \/???
martwy ciąg 4x12
Pozdr

Nie wyrabiam gdy skończę ćwiczenie pompki na poręczach nie mam poprostu siły na następne dopiero po 30 minutach mam siłe czy można tak ćwiczyć każde ćwiczenie na siłowni z takim odstępem czasu? mam 18 lat i 65 kg wagi dopiero zaczynam przygode z tym pięknym sportem od roku chciałbym nabrać masy mięśniowej

23 listopada 2013 14:58

Witam mam pytanie odnośnie oliwy z oliwek. Mam ją wliczoną w dietę tylko moje pytanie brzmi jak mam ją używać .Jeśli mam 20ml to mam na niej smażyć czy smażyć na oleju ale oprucz tego jeszcze mam wypić 20ml oliwy z oliwek

23 listopada 2013 14:40

witam mam pytanie czy platki owsiane na redukcji z rodzynkami
maja wplyw na redukcje dzienki za odp pozdrownienia piotr

23 listopada 2013 14:13

Podczas przegladania filmikow na temat diet kulturystow natknalem sie na bezkaloryczny olej w areozolu.
Zastanawia mnie czy warto uzywac tego produktu do smazenia, a tluszcze pobierac z produktow takich jak oliwa z oliwek czy olej lniany na ktorych wiadomo smazyc sie nie da.
Bartek

23 listopada 2013 13:29

Witam,
Kupuje w Lildu paczkowane piersi z kurczaka, badz indyka. Po obrobce termicznej ( grillowanie badz gotowanie na parze) traca one strasznie duzo wpompowanej w nie wody.
I nachodzi mnie pytanie czy jesli zwaze te 200gram surowego miesa bedzie ono zawierac te ok.40 gram bialka?
Pozdrawiam Bartek

Witam . Czy polecacie w ćwiczeniu 4 serie po 14,12,10 i 8 powtórzeń ?

jakim ćwiczeniem można zastąpić martwy ciąg?

23 listopada 2013 12:12

Witam

Można jeść np. śledzie z octu, przetwory typu ogórki, papryka itp na redukcji ?
pozdrawiam

Witam,
Tak jak w pytaniu ciezar czy technika badz duze ciezary przy nie dokonca poprawnej technice wykonywania cwiczen? Czy w ogole ma sens trening z bardzo duzymi ceizarami ale kaleczac przy tym technike jakie sa zalety takiego treningu procz tego ze bedziemy silniejsi. Na co najlepiej postawic i dlaczego? Cyz treningi Colemana, Jackosona i Warrena to tylko pokazowka czy im taki trening odpowiada.
Z góry dzieki za opd.
Dodam tylko ze ćwicze prawie 3 lata waze 95kg wzrost 177cm.

Nasz serwis używa plików cookie do prawidłowego działania strony. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, możesz wyłączyć obsługę plików cookie w ustawieniach przeglądarki internetowej.
Zamknij

Formularz kontaktowy

catpcha odśwież obrazek

Komunikat

Zaloguj się

lub

Zarejestruj się w serwisie

Załóż konto

Zasubskrybuj newsletter

odśwież obrazek

Odzyskaj hasło

Zarejestruj się w serwisie

lub

Zarejestruj się przez Facebooka

Rekomendujemy rejestrację w serwisie Zapytaj Trenera za pomocą usługi Facebook Connect zamiast tworzenia nowego konta. Jest to przede wszystkim szybsze rozwiązanie, ale pozwala również na korzystanie z wielu funkcji i udogodnień, które oferuje Facebook.

kliknij mnie