Jacek Waingertner
Treści:
policz ile makro miał suchy produkt i ile ważył a potem zważ gotową sumę produktu i posługując się proporcją wyliczaj ile ma każda bułka lub bułki.
białko to białko, a posiłek to białko węgle i tłuszcze więc raczej nie zastąpisz szczególnie podczas budowania masy. Po drugie białko wychodzi w najlepszym razie porównywalnie cenowo do białka z piersi kurczaka.
Jest ok ale dodał bym trochę tłuszczu i białko do pierwszego posiłku.
Zdrowa to w miarę jest nie widzę powodu czemu miało by być inaczej sporo żelaza i witamin z warzyw. Co do wartości odżywczych to o ile nie doda się tak jakiegoś tłuszczu albo skóry z kaczki to nie powinna mieć za dużo kcal.
Ja bym się aż tak nie rozdrabiniał na takie różnicowanie. Poza tym to dość mało kcal ale to zależy od twojej przemiany materii.
nie pamiętam jaki masz wzrost ale przy ponad 100 kg nie jestem pewny czy to mięsień. Dla spokoju sumienia poszedł bym do lekarza jeżeli by nie przeszło.