Zadaj pytanie

Jacek Waingertner

Jacek Waingertner
ranking
25
pytania
4
komentarze
124
odpowiedzi
447
odznaki Ekspert srebrny Komentator brązowy

Treści:

dodał odpowiedź 21 maja 2015 00:34

policz ile makro miał suchy produkt i ile ważył a potem zważ gotową sumę produktu i posługując się proporcją wyliczaj ile ma każda bułka lub bułki.

dodał odpowiedź 21 maja 2015 00:31

białko to białko, a posiłek to białko węgle i tłuszcze więc raczej nie zastąpisz szczególnie podczas budowania masy. Po drugie białko wychodzi w najlepszym razie porównywalnie cenowo do białka z piersi kurczaka.

dodał odpowiedź 21 maja 2015 00:28

Jest ok ale dodał bym trochę tłuszczu i białko do pierwszego posiłku.

dodał odpowiedź 21 maja 2015 00:27

Zdrowa to w miarę jest nie widzę powodu czemu miało by być inaczej sporo żelaza i witamin z warzyw. Co do wartości odżywczych to o ile nie doda się tak jakiegoś tłuszczu albo skóry z kaczki to nie powinna mieć za dużo kcal.

dodał odpowiedź 21 maja 2015 00:25

Ja bym się aż tak nie rozdrabiniał na takie różnicowanie. Poza tym to dość mało kcal ale to zależy od twojej przemiany materii.

dodał odpowiedź 21 maja 2015 00:22

nie pamiętam jaki masz wzrost ale przy ponad 100 kg nie jestem pewny czy to mięsień. Dla spokoju sumienia poszedł bym do lekarza jeżeli by nie przeszło.

Nasz serwis używa plików cookie do prawidłowego działania strony. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, możesz wyłączyć obsługę plików cookie w ustawieniach przeglądarki internetowej.
Zamknij

Formularz kontaktowy

catpcha odśwież obrazek

Komunikat

Zaloguj się

lub

Zarejestruj się w serwisie

Załóż konto

Zasubskrybuj newsletter

odśwież obrazek

Odzyskaj hasło

Zarejestruj się w serwisie

lub

Zarejestruj się przez Facebooka

Rekomendujemy rejestrację w serwisie Zapytaj Trenera za pomocą usługi Facebook Connect zamiast tworzenia nowego konta. Jest to przede wszystkim szybsze rozwiązanie, ale pozwala również na korzystanie z wielu funkcji i udogodnień, które oferuje Facebook.

kliknij mnie