Zadaj pytanie

Szymon 396

Szymon 396
ranking
22
pytania
1
komentarze
195
odpowiedzi
482
odznaki Ekspert złoty Komentator srebrny

Treści:

dodał odpowiedź 21 stycznia 2014 21:11

mysle ze raz na jakis czas jak mowisz na 2 tyg nic sie takiego nie stanie ale po tym dalej utrzymuj diete jaka trzymales redukcyjna, oczywiscie zawsze lepiej trzymac ja caly czas bez takich przerw ;)

dodał odpowiedź 21 stycznia 2014 21:09

nie wrecz przeciwnie trzeba sobie robic przerwy od suplementacji.

dodał odpowiedź 21 stycznia 2014 20:01

Dieta sama wystarczy, bez zadnego spalacza powinines sobie poradzic, pilnujac diety oraz regularnie dobrze ciwczac, nie wiem dokladnie o jakie meskie piersi CI chodzi ze chcesz je zmiejszyc ? tu masz cwiczenia na klatke piersiowa http://www.kulturystyka.pl/atlas/klatka.asp 3 cwiczenia po 4 serie lub 4 cwiczenia po 3 serie powtorzen 15,13,10,8 lub 15,13,10

dodał odpowiedź 21 stycznia 2014 19:56

niestety nieda sie w jednym miejscu schudnac czy pozbyc tkanki tluszczowej tylko z calego ciala ;) na pewno ci pomoga te treningi cardio, silowe orac boxowanie ale dobrze by bylo przestrzegac diety redukcyjnej bo raz zjesz wiecej raz mniej i nawet myslac ze pozbedziesz sie tej tkanki tluszczowej mozesz przypadkiem jeszcze jej nabrac ;-)

dodał odpowiedź 21 stycznia 2014 19:33

świetny rezultat jezeli tyle dajesz rade a z czasem mysle ze mozesz dodawac po troszke metrow :D ;) powodzenia

dodał odpowiedź 21 stycznia 2014 19:31

spora ilos weglowodanow ma nasiona - kasze, brązowy ryż, ciemne makarony, płatki owsiane, razowe pieczywo - biały ryż, ziemniaki – dozwolone tylko po treningu. - miód – naturalne źródło cukrów prostych – glukozy i fruktozy - owoce – źródło fruktozy a białka mięsa - drób (kurczak, indyk) – ze względu na sporą zawartość białka przy jednoczesnej niskiej zawartości tłuszczu - wołowina – bardziej wartościowe mięso od drobiu, warto czasem włączać wołowinę do jadłospisu - wieprzowina – szczególnie te chude części – schab, szynka, czasem można też włączyć do diety karkówkę, wieprzowina jest najbardziej kalorycznym mięsem ze względu na zawartość tłuszczu. * ryby - ryby jadamy bez względu na zawartość tłuszczu, tłuste ryby morskie takie jak łosoś, śledź, makrela to poza białkiem bogate źródło kwasów tłuszczowych omega-3. Warto więc jeść ryby chude jak i tłuste. * owoce morza - krewetki, małże… Białka z mięs i ryb wchłaniają się dużo szybciej niż białka z jaj. W ciągu dnia, kiedy jesteśmy aktywni jest to dość istotne. Więc te źródła białka powinniśmy spożywać w ciągu dnia. * twarogi - twarogi jadamy jedynie na noc. To jedyna pora kiedy zastosowanie ma białko o takich właściwościach jak długi czas wchłaniania. Nie jemy 8 godzin, więc potrzebna jest odpowiednia pula aminokwasów przez długi czas. Twaróg jadamy półtłusty, jest mniej przetworzony od chudego. zrob tak zeby ci nic nie brakowalo ani wegli ani bialka no i kalorie

Nasz serwis używa plików cookie do prawidłowego działania strony. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, możesz wyłączyć obsługę plików cookie w ustawieniach przeglądarki internetowej.
Zamknij

Formularz kontaktowy

catpcha odśwież obrazek

Komunikat

Zaloguj się

lub

Zarejestruj się w serwisie

Załóż konto

Zasubskrybuj newsletter

odśwież obrazek

Odzyskaj hasło

Zarejestruj się w serwisie

lub

Zarejestruj się przez Facebooka

Rekomendujemy rejestrację w serwisie Zapytaj Trenera za pomocą usługi Facebook Connect zamiast tworzenia nowego konta. Jest to przede wszystkim szybsze rozwiązanie, ale pozwala również na korzystanie z wielu funkcji i udogodnień, które oferuje Facebook.

kliknij mnie