Bartek Migacz
Treści:
Ile ważysz? Jaki wzrost? Jaki staż? Jaki somatotyp? Jak ze snem? Jak ćwiczysz?
Nigdzie nie napisałeś co to za odżywki. Poza tym jedyną, która zauważalnie powinna wjechać na serce jest przedtreningówka lub spalacz.
1. Oleje takie jak oliwa z oliwek i olej lniany tracą swoje właściwości przy obróbce termicznej. Olejem dobrym do smażenia jest olej rzepakowy i kokosowy. 2. Te o niskiej temperaturze dymienia (jeszcze zależy jak niskiej) można używać do smażenia, ale krócej niż te o wysokiej. 3. Tak
Nie, to nie są węglowodany proste. (Chociaż taka Chodakowska i tak wie swoje, co kiedyś pokazała na fb)
Do czego mąkę?! Moja ulubiona (do omleta np.) jest mąka ryżowa. Zdrowo wyjdzie również mąka gryczana. Żytnia i pszenna zawiera gluten to lepiej sobie odpuścić.
Ketoza jest jak najbardziej OK na redukcję. Wybieraj dobre produkty to będziesz miał siłę i na ketozie (przed treningiem tłuszcz MCT, czyli ten z kokosa)