Zadaj pytanie

Zdzisław Zdzisław

Zdzisław Zdzisław
ranking
23
pytania
1
komentarze
81
odpowiedzi
516
odznaki Ekspert złoty Komentator brązowy

Treści:

dodał odpowiedź 18 października 2014 18:41

Możesz jeść jedną - dwie porcje owoców. Ale nie możesz przesadzać i zjadać z 0.5kg jabłek dziennie bo to cukry proste jednak. Co do jogurtów to zależy jakie... jogurt naturalny jeszcze przejdzie, a reszta nie sądzę. Co do płatków to polecam owsiane, żytnie, orkiszowe.

dodał odpowiedź 18 października 2014 18:39

Możesz. Jednak nie smaż w głębokim tłuszczu, a jedynie na niewielkiej ilości . Smaż na oliwie z oliwek, oleju kokosowym.

dodał odpowiedź 18 października 2014 18:38

Smażenie nie jest najlepszą metodą obróbki ale nie jest złe. Zależy jak smażysz. Smażenie powinno odbywać się na niewielkiej ilości tłuszczu, natomiast nie powinni się smażyć w głębokim tłuszczu. Do smażenie polecam: masło kokosowe, oliwę z oliwek.

dodał odpowiedź 18 października 2014 18:37

Na przykład wtedy kiedy jesteś chory.

dodał odpowiedź 18 października 2014 18:36

Trening cario powinien być po treningu siłowym. U ciebie jest na odwrót. Dodatkowo nie napisałeś nic o tym jakie ćwiczenia wkonujesz ile serii, nie trenujesz w ogóle pleców. To nie jest plan...

dodał odpowiedź 18 października 2014 18:34

Polecam czytelnię firmy trec, książki lyle mcdonalda, atlas treningu siłoweg.

Nasz serwis używa plików cookie do prawidłowego działania strony. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, możesz wyłączyć obsługę plików cookie w ustawieniach przeglądarki internetowej.
Zamknij

Formularz kontaktowy

catpcha odśwież obrazek

Komunikat

Zaloguj się

lub

Zarejestruj się w serwisie

Załóż konto

Zasubskrybuj newsletter

odśwież obrazek

Odzyskaj hasło

Zarejestruj się w serwisie

lub

Zarejestruj się przez Facebooka

Rekomendujemy rejestrację w serwisie Zapytaj Trenera za pomocą usługi Facebook Connect zamiast tworzenia nowego konta. Jest to przede wszystkim szybsze rozwiązanie, ale pozwala również na korzystanie z wielu funkcji i udogodnień, które oferuje Facebook.

kliknij mnie