dodał odpowiedź 18 października 2014 11:41
Ogólnie smażenie nie należy do najepszych z obróbek jedzenia.Ale jeśli nie lubisz zbytnio mięs gotowanych to myśle że od czasu do czasu można tylko smaż na niewielkiej ilości oliwy i najlepiej zainwestuj w patelnie ceraminczą lub teflonową.
Polecam smażyć mięso na pergaminie głownie piersi z kurczaka. POZDRO
dodał odpowiedź 18 października 2014 14:31
ja tam daje trochę oliwy i smarze/dusze na wodzie trudno to nazwać
dodał odpowiedź 18 października 2014 18:39
Możesz. Jednak nie smaż w głębokim tłuszczu, a jedynie na niewielkiej ilości . Smaż na oliwie z oliwek, oleju kokosowym.
dodał odpowiedź 2 listopada 2014 21:56
Witaj, możesz. Proponuje żebyś smażył na oleju ryżowym. Pozdro