C RR
Treści:
Może jeśli chcesz szybko zrbić mase to tak
dobrym połączeniem jest wtedy kiedy robisz nogi robisz też brzuch
Białko, tłuszcz, laktoza, witaminy i sole mineralne mleka czynią go pokarmem o wysokiej wartości odżywczej. Korzystne w mleku są zrównoważone proporcje wyżej wymienionych składników. Białka mleka są lekkostrawne i drugie w kolejności pod względem wartości żywieniowej, zaraz po białku jaj kurzych. Zawierają aminokwasy egzogenne, których organizm ludzki nie potrafi sam wytwarzać. Mleko wzmacnia naszą naturalną odporność z uwagi na obecność takich białek jak immunoglobuliny, lizozym czy laktoferyna. Białka mleka wpływają także na lepsze wykorzystanie białek roślinnych w diecie oraz stanowią ich cenne uzupełnienie z uwagi na wysoką zawartość lizyny. Główny składnik mleka – kazeina – jest dla naszego organizmu źródłem związanego z nią wapnia i fosforu. Cukier mleczny – laktoza – nadaje mleku przyjemny, lekko słodkawy smak, dostarcza nam energii oraz ułatwia wykorzystanie wapnia przez nasz organizm. czyli naturalny suplement
Brakuje brzucha i nóg a są to ważne mięśnie