Łukasz Duda
Treści:
oliwa lepsze jest na zimno bo podczas smażenie traci swoje wartości odżywcze.
jeśli redukcja to odejmujesz od swojego zapotrzebowanie -300-500 kcal.
musisz sam sobie obliczyć swoje zapotrzebowanie kaloryczne. Weź pod uwagę moje wskazówki co Ci napisałem ;)
to tak na początku odejmij 300 kcal. Jeśli waga po tygodniu nie spadnie odejmij około 100kcal itd aż waga zacznie spadać 0,5kg na tydzień. Co do twarogu nie polecam na redukcji bo zatrzymuje wodę w organizmie. Warzywa nie wliczaj w bilans.
niestety Marcinie w regulaminie pisze że można zadawać tyle pytań ile się chce, więc raczej dlatego nic z tym nie robią.
ja się wzoruje na nich i jakoś dobrze mi wychodzi to. I np podopieczni Michała też na tym dobrze wychodzą więc. sory ale będę się słuchał rad Michała czy Tomka Papaja bo lepiej na tym wychodze.