Zadaj pytanie

Dyżurny Ekspert

Dyżurny Ekspert
Moje życie to sport. Trenuję na siłowni już od ponad 15 lat.
Mam szeroką wiedzę na temat ćwiczeń na siłowni, diety oraz suplementacji.
Jestem tu po to, aby móc aby Wam pomóc w dążeniu do upragnionej formy i sportowej sylwetki, niezależnie od tego czy jesteście początkujący, czy zaawansowani.
Zadaj pytanie

Zobacz także

Treści trenera:
18 listopada 2014 20:50

witam,
kiedys czytalem artykul o tej substancji znajdujacej sie w skorce jablek o ile dobrze pamietam, podobno w odpowiednich dawkach pomaga w budowaniu czystej masy miesniowej, niestety czytalem o tym rok czy 2 lata temu i wtedy niebylo jakichs szczegolowych badan na ten temat zeby faktycznie potwierdzic jego dzialanie.
czy ma ktos jakies info poparte faktyczna wiedza badz jakimis nowszymi badaniami badz artykulami?
pozdrawiam

18 listopada 2014 19:37

Witam..slyszalem od kilku osob o aerobach na biezni...mianowicie ze najlepszym sposobem nie jest bieganie w szybkim tempie tylko wlasnie troszke szybszy marsz ale za to pod duzym kontem ..np speed 6 .. wysokosc 10 ..wiem ze bierznie sie roznia ale mniej wiecej chcialem przedstawic jak to wyglada.Jeden koles ktory poleci to mojemu kumplowi jest zawodowym kuzlurysta ..widzialem zdjecia .,,.wyzylowany monster,,- powiedzial mianowicie ze jesli chodzi o spalanie to wlasnie to najlepszy sposob -SZYBSZY MARSZ POD GORE ..co o tym myslicie ??

17 listopada 2014 19:57

Witam

Na wstępie dodam że pilnuję diety.
Co byś wyrzucił z tych produktów a może dodał coś.
Na dużo filmach smażysz, wiec stąd te niektóre pytania

Mam parę pytań odnośnie używanie przeze mnie poniższych produktów:
1) Łosoś wędzony na zimno lub ciepło - Kupuje w sklepie rybnym, czy to dobre źródło
2) Makrela wędzona - czy można jeść po treningu i czy wogóle to dobry produkt w diecie
3) Ryby:mintaj,tilapia - czy pieczone są dobrym źrodłem białka, jeżeli usmaże rybę to zachowa ilość białka w 100g
4) Kurczak czy pieczony nie traci na wartości tzn.białko jest wartościowe
5) Czy smażenie (oczywiście na oliwie lub olej z pestek winogron) nie pogarsza jakości białka tzn czy np pierś zachowuje wartości jak ma 20g na 100g to tak będzie

Z góry dziękuję za odpowiedź

Pozdrawiam

12 listopada 2014 21:54

Chciałbym się dowiedzieć jak wpływają na organizm słodkości różnego rodzaju.Sam je ograniczyłem praktyczne do minimum żeby nie mieć problemu z siłownią od czasu do czasu zjem jakiegoś Grześka bez czekolady albo coś podobnego.Ale tu moje pytanie jak działają słodkości na organizm dodam że jestem na masie. Z góry dzięki ;)

10 listopada 2014 22:34

Siema jak chce troche uzupełnic tłuszcze i polewam ryż olejem lnianym albo rzepakowym to jest to jakaś róznica jak bym polewal go oliwą z oliwek , z góry dzieki za odp , Pozdro! :D

Nasz serwis używa plików cookie do prawidłowego działania strony. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, możesz wyłączyć obsługę plików cookie w ustawieniach przeglądarki internetowej.
Zamknij

Formularz kontaktowy

catpcha odśwież obrazek

Komunikat

Zaloguj się

lub

Zarejestruj się w serwisie

Załóż konto

Zasubskrybuj newsletter

odśwież obrazek

Odzyskaj hasło

Zarejestruj się w serwisie

lub

Zarejestruj się przez Facebooka

Rekomendujemy rejestrację w serwisie Zapytaj Trenera za pomocą usługi Facebook Connect zamiast tworzenia nowego konta. Jest to przede wszystkim szybsze rozwiązanie, ale pozwala również na korzystanie z wielu funkcji i udogodnień, które oferuje Facebook.

kliknij mnie