Przemek S
Treści:
5 g przed i 5 g po treningu w dni treningowe.
Kluczem do redukcji tłuszczu jest dieta z ujemnym bilansem kalorycznym, odpowiednio dobranym makro i jego jakością. Drugą istotną rzeczą obok diety jest trening cardio. Redukcja=dieta z deficytem kalorycznym(300, 500 kcal). Policz zapotrzebowanie kaloryczne i odejmij 300-500 kcal. Makro ustaw sobie 40:40:20(węglowodany,białko,tłuszcze). Podziel otrzymane makro na 5-6 równych posiłków. Białko to chude mięsa, wołowina, ryby, jaja. Tłuszcze to olej lniany, oliwa zoliwke, orzechy, żółtka jaj. Węgle to produkty z pełnego zboża, płatki owsiane, ryże, kasze. Rób cardio, ktróe będziesz włączał stopniowo np: 1 tydzień 3x20, drugi 4x30, trzeci 4x35 tak aż do 45 minut. Cardio rób rano, po treningu siłopwym na poziomie 65% tętna maksymalnego. ff
Myślę, że efekty będą podobne. Ekonomiczniej wyniesie Cię odpowiednim CM3 w proszku, dlatego jakbym miał wybierać to wybrałbym CM3 w proszku.
Jeśli były trzymane w dobrych warunkach to przez jakiś czas po terminie ważności nadal będą zdatne do spożycia, nie wiem ile. Najlepiej jednak nie dopuszczać do takich sytuacji.
Ćwicz całe ciało. Po redukcji z deficytu kalorycznego stopniowo podbijaj kalorie o 150kcal tygodniowo aż dojdziesz do nadwyżki kalorycznej( tak około +300 do 50 kcal ponad CPM). Ogarnij dobrze zbilansowaną dietę, a swój trening oprzyj na ciężkich ćwiczeniach wielostawowych. Polecam Ci artykuł z czytelni Treca: http://www.trec.pl/czytelnia/budowanie-masy-miesniowej.html
Warto zastąpić serek wiejski odżywką białkową ze względu na lepszy profil aminokwasowy odżywki białkowej.