Przemek S
Treści:
Jeśli w tym okresie nie będziesz stymulował mięśni do wzrostu to nadwyżka kaloryczna nie będzie miała innej drogi niż odłożenie się w postaci tłuszczu. Dlatego lepiej jeśli w tym okresie będziesz jadł tyle kalorii ile potrzeba aby utrzymać masę ciała(CPM)
Proponuje wliczać to białko i uwzględniać je w programie żywieniowym zwłaszcza j jeżeli jest w towarzystwie białka pełnowartościowego pochodzącego np. z produktów mięsnych np: ryż+pierś z kurczaka. Organizm także uwzględnia kalorie z białko roślinnego i nie omija ich tylko dlatego, że mają niepełny aminogram.
Kaloryfer, to nie tyle rozwinięte mięśnie brzucha co niski poziom tkantki tłuszczowej. Aby wyrobić kaloryfer musisz nie tylko trenować, ale też prowadzić dobrą dietę.
Ja osobiście nie eksperymentowałbym z takimi białkami i wybrał coś sprawdzonego jak np: whey100 z treca
Kurcze... 5 raz czytam i nie rozumiem. Mógłbyś to jakoś inaczej w słowa ubrać?
To raczej woda. W czasie choroby to normalne, że tracimy płyny i dlatego trzeba dużo pić.Z czasem jak uzupełnisz płyny ta waga powinna wrócić.