Gracjan Grochowski
Treści:
Najłatwiej będzie taki chleb upiec samemu lub udać się do piekarni, pozdrawiam :)
Pamiętaj, że waga to nie jest główny wyznacznik - najważniejsze jest lustro i obwody, a sugerowanie się wagą nie jest odpowiednie. Zakończysz redukcję kiedy będziesz uważać, że zadowala Ciebie twoja sylwetka, bardzo dobrym wyjściem jest po prostu utrzymywanie odpowiedniego poziomu tłuszczu. Proponuję ustalić sobie jakiś cel i do niego dążyć (poziom BF lub inny), Pozdrawiam :)
Podaj mi choćby jeden argument, który stanowi za tym że spożywając ten produkt tak jak kolega napisał 2x dziennie (tak jak wspomniałem, wszystko zależy jaki to rodzaj białka i jaki ma skład), nagle przybierze tłuszcz i będzie miał problemy gastryczne oraz od kiedy od produkty zależy ogólne przyrastanie tłuszczu na danej partii ciała. Pozdrawiam
Wystarczy Wojtku, że pójdziesz do sklepu weźmiesz do ręki produkt, który ma napisane "masło" a tam : 50% masła z mleka a reszta albo roślinne albo palmowy, niestety co do maseł to trzeba mocno czytać składy bo mamy takie prawo, że wystarczy pewna ilość % krowiego i już ten produkt możesz nazwać masłem, choć w rzeczywistości ma on tyle związanego z nim co nic... :)
Staraj się wybierać masła te od krowy, a nie te sklepowe gdyż tak jak pisałem mają dość dużo tłuszczu palmowego. Pozdrawiam
Ze względu na bardzo dobrą przyswajalność przez organizm (organiczny związek siarki, wchodzący w skład chrząstek stawowych). Inne substancje nie mają, aż takiej efektywności. Jeśli chciałbyś poczytać na temat badań https://forum.wybudzeni.com/?topic=988.0 Pozdrawiam :)