Jak to jest ze spalaczami?
Witaj,
Rynek pęka w szwach od suplementów pomagających przyspieszyć spalanie tkanki tłuszczowej. Jeśli jednak zgłębisz ich skład, szybko się przekonasz, że nie ma tutaj odkrytej Ameryki. Większość z nich bazuje na naturalnych składnikach, które przyspieszają metabolizm. Dlatego, chciałbym Cię przekonać, bazując na własnym doświadczeniu, że lepiej samemu sobie taki spalacz przygotować i cieszyć się, że jest on w 100% naturalny oraz czerpać maksimum korzyści. Włącz do swojej diety ostre papryki np. cayenne, chili itd. wystarczy je dodać do jakiegoś przygotowywanego posiłku. Dalej, włącz do diety czosnek, który zwiększa rozpad tłuszczy. Jeśli nie lubisz czosnku, to może warto wdrożyć do diety świeży imbir, z którego można robić pyszne koktajle warzywno-owocowe. Ponadto, posiłki mięsne warto wzbogacać kurkumą ( ja gotuję ryż w kurkumie ), która zmniejsza szybkość magazynowania tłuszczy w komórkach wątroby, a na deser sięgnij po surową marchewkę. Gwarantuję Ci, że jeśli włączysz do diety chociaż część tych produktów, to nie będziesz potrzebował spalaczy tłuszczu żeby szybciej pozbyć się zbędnych kilogramów.