Justyna aa
Treści:
Bardzo dziękuję za odpowiedź :-) myślałam podobnie, teraz już będę mieć twarde argumenty :-)
podbijając jeszcze temat- czy z węglowodanami jest tak samo? Obliczyć przy wadze z 15-16% zatłuszczeniem czy ogólnie na masę ciała? i co jaki czas należy "aktualizować" rozkład btw? Aktualnie zmieniam rozkład co miesiąc, gdy zmienia mi się waga (deficyt kaloryczny nadal ten sam -300kcal) ale nie wiem czy robię słusznie :)
Niestety mam zatłuszczenie 30%, czyli powinnam wybrać 48 kg suchej masy *2g białka?
Dzięki za odpowiedź:) zapotrzebowanie mam ustalone BTW także. Czy mógłbyś mi wytłumaczyć dlaczego wliczać Makro danego produktu przed odbróbką? Dla przykładu 100 g sypkiego ryżu ma 79 g WW zaś ugotowanego już 23 g WW, jemy ryż ugotowany, więc dlaczego wliczać go przed?