Michał Siemieniaka
Treści:
Problem jest taki, że wyliczyłem te dane na surowej wątróbce, ponieważ każde inne dane to smażona na smalcu albo na oleju z mąką i cebulą... Czy jakoś mocno mój sposób, czyli podsmażenie na 5ml oliwy z oliwek wpłynie na końcowy rezultat?
Dzięki wielkie. Przepraszam, że nie napisałem, że rozkładam to na 6 posiłków. Rozumiem, że wszystkie kalorie muszę się zgadzać itd, ale czy powiedzenie, żeby nie jeść po 18, bo się słabo rozkłada to mit? Oraz planuję wypróbować tańszą alternatywę dla piersi czyli wątróbkę drobiową (dodam pieprz i chili)) i mogę jeść bez problemu. Ogólnie też będzie problem z daniem, które wyliczyłem, ponieważ dojdzie 6g tłuszczu za dużo oraz 30 kcal za dużo. Małe wartości, więc mógłbym wydłużyć cardio o 10-15 min i powinno być ok :) Białko oraz węglowodany zgadzają się idealnie z czego jestem zadowolony :) Danie to 150g ugotowanego ryżu plus 139g wątróbki drobiowej, pół łyżki oliwy z oliwek na podsmażenie. Razem to wszystko daje 396kcal, 30g białka, 40g węglowodanów, 13,5g tłuszczu. Co o tym sądzisz?