Dorota Kowalska
Treści:
Cześć
Jestem na diecie "redukcyjnej" ale w gruncie rzeczy nie wiem czy dobrze robię.
Obecnie- dieta białkowa przyjmuję ok 170 g białka, tłuszczy ok 30 g, węgli tyle co z warzyw - które jem do woli. Nie jem ziemniaków, fasoli, buraków, marchwi itd it, głównie - kalafior, brokół, sałata, papryka, ogórek, kapusta. Sądze, że podliczając wyjdzie wraz z warzywami ok 1100-1300 kalorii.
Chcę do przyszłorocznych wakacji zredukować i wyrzeżbić ciało.
Mam 27 lat, 163cm, waga 67 kg, zatłuszczenie największe w okolicy bioder, ud, brzucha.
Ćwiczę siłowo 4 razy w tyg po ok 1,5 h ( każda partia wychodzi po dwa razy) plus po każdym ok 45-60 min aerobów, w dni bez treningu siłowego robię jeszcze 2 razy aeroby. Czyli jeden dzień w tyg odpoczywam.
Jak powinnam jeść, aby zredukować tkankę, jak ćwiczyć, potem jak podtrzymać efekty.
Bardzo proszę o odpowiedź.