Zadaj pytanie

Paweł Widera

Paweł Widera
ranking
270
pytania
1
komentarze
0
odpowiedzi
0

Treści:

20 stycznia 2015 12:56

Witam

Aktualnie jestem w trakcie układania sobie diety na redukcję. Pisze ponieważ mam dylemat dotyczący ważenia produktów. Czy produkty ważymy przed obróbką termiczną, czy po ? Na forach związanych z kulturystyka jedni piszą ze przed zaś inni ze po. Słyszałem ze produkty które wchłaniają wodę np ryż ważymy przed ugotowaniem natomiast pierś z kurczaka po obróbce termicznej. Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź.

Serdecznie pozdrawiam

Paweł

Nasz serwis używa plików cookie do prawidłowego działania strony. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, możesz wyłączyć obsługę plików cookie w ustawieniach przeglądarki internetowej.
Zamknij

Formularz kontaktowy

catpcha odśwież obrazek

Komunikat

Zaloguj się

lub

Zarejestruj się w serwisie

Załóż konto

Zasubskrybuj newsletter

odśwież obrazek

Odzyskaj hasło

Zarejestruj się w serwisie

lub

Zarejestruj się przez Facebooka

Rekomendujemy rejestrację w serwisie Zapytaj Trenera za pomocą usługi Facebook Connect zamiast tworzenia nowego konta. Jest to przede wszystkim szybsze rozwiązanie, ale pozwala również na korzystanie z wielu funkcji i udogodnień, które oferuje Facebook.

kliknij mnie