Zadaj pytanie
20 stycznia 2015 12:56

ważenie produktów

Witam

Aktualnie jestem w trakcie układania sobie diety na redukcję. Pisze ponieważ mam dylemat dotyczący ważenia produktów. Czy produkty ważymy przed obróbką termiczną, czy po ? Na forach związanych z kulturystyka jedni piszą ze przed zaś inni ze po. Słyszałem ze produkty które wchłaniają wodę np ryż ważymy przed ugotowaniem natomiast pierś z kurczaka po obróbce termicznej. Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź.

Serdecznie pozdrawiam

Paweł
419
2
dodał odpowiedź 20 stycznia 2015 13:36
produkty ważymy przed obróbką termiczną.
dodał odpowiedź 20 stycznia 2015 13:59
Siemanko, wszystkie produkty waż przed obróbką.
Nasz serwis używa plików cookie do prawidłowego działania strony. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, możesz wyłączyć obsługę plików cookie w ustawieniach przeglądarki internetowej.
Zamknij

Formularz kontaktowy

catpcha odśwież obrazek

Komunikat

Zaloguj się

lub

Zarejestruj się w serwisie

Załóż konto

Zasubskrybuj newsletter

odśwież obrazek

Odzyskaj hasło

Zarejestruj się w serwisie

lub

Zarejestruj się przez Facebooka

Rekomendujemy rejestrację w serwisie Zapytaj Trenera za pomocą usługi Facebook Connect zamiast tworzenia nowego konta. Jest to przede wszystkim szybsze rozwiązanie, ale pozwala również na korzystanie z wielu funkcji i udogodnień, które oferuje Facebook.

kliknij mnie