Zadaj pytanie

Lukas Sanka

Lukas Sanka
ranking
270
pytania
1
komentarze
0
odpowiedzi
0

Treści:

16 stycznia 2017 08:27

Witam serdecznie,

Czy podgrzewanie lub pieczenie ryb lub innych produktów wpływa na jakość spożywanego pokarmu ? Słyszałem obiegową opinię, że "W taki sposób sami sprawiamy, że aluminium kumuluje się w naszych kościach oraz w mózgu. To z kolei prowadzi do bardzo niebezpiecznych chorób."

Proszę o szersze opisanie w.w. kwestii.

Pozdrawiam, Łukasz

Nasz serwis używa plików cookie do prawidłowego działania strony. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, możesz wyłączyć obsługę plików cookie w ustawieniach przeglądarki internetowej.
Zamknij

Formularz kontaktowy

catpcha odśwież obrazek

Komunikat

Zaloguj się

lub

Zarejestruj się w serwisie

Załóż konto

Zasubskrybuj newsletter

odśwież obrazek

Odzyskaj hasło

Zarejestruj się w serwisie

lub

Zarejestruj się przez Facebooka

Rekomendujemy rejestrację w serwisie Zapytaj Trenera za pomocą usługi Facebook Connect zamiast tworzenia nowego konta. Jest to przede wszystkim szybsze rozwiązanie, ale pozwala również na korzystanie z wielu funkcji i udogodnień, które oferuje Facebook.

kliknij mnie