Zadaj pytanie
5 marca 2014 16:43

Kasza manna jako źródło węgli?

Witam. Co sądzicie o kaszy mannej jako źródle węglowodanów. Dzięki i pozdrawiam !
468
2
dodał odpowiedź 5 marca 2014 19:33
Witaj, oczywiście dobre źródło węglowodanów. Tylko jakie? Na bazie pszenicy co za sobą niesie gluten, osoby które nie tolerują glutenu nie powinny jej używać. Posiada dużo skrobii. Gluten zmniejsza absorpcje białek przez organizm. Lecz jeśli nie zwracasz na to zbytnio uwagi, tak jak JA :D To śmiało raz na jakiś czas możesz jeść ! Pozdrawiam
dodał odpowiedź 5 marca 2014 20:47
Witam. Myślę że śmiało raz czy dwa razy w tygodniu możesz sobie ją zjeść:)
Nasz serwis używa plików cookie do prawidłowego działania strony. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, możesz wyłączyć obsługę plików cookie w ustawieniach przeglądarki internetowej.
Zamknij

Formularz kontaktowy

catpcha odśwież obrazek

Komunikat

Zaloguj się

lub

Zarejestruj się w serwisie

Załóż konto

Zasubskrybuj newsletter

odśwież obrazek

Odzyskaj hasło

Zarejestruj się w serwisie

lub

Zarejestruj się przez Facebooka

Rekomendujemy rejestrację w serwisie Zapytaj Trenera za pomocą usługi Facebook Connect zamiast tworzenia nowego konta. Jest to przede wszystkim szybsze rozwiązanie, ale pozwala również na korzystanie z wielu funkcji i udogodnień, które oferuje Facebook.

kliknij mnie