Zadaj pytanie
27 marca 2017 12:30

Na czym smażyć? Olej rzepakowy?

Na czym najlepiej smażyć potrawy, i czy olej rzepakowy rafinowany to dobry pomysł.?
1679
1
dodał odpowiedź 27 marca 2017 12:56
Witam, Polecam smażyć na oleju kokosowym, smalcu, olej rzepakowy ale nie tłoczony na zimno bo taki dodaje się tylko sałatek:-), masło klarowane. Wszystko zależy od założeń diety i udziału tłuszczy w niej. Można również zaopatrzyć się w grill albo specjalną patelnie i grillować mięso beztłuszczowo. Pozdrawiam
Nasz serwis używa plików cookie do prawidłowego działania strony. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, możesz wyłączyć obsługę plików cookie w ustawieniach przeglądarki internetowej.
Zamknij

Formularz kontaktowy

catpcha odśwież obrazek

Komunikat

Zaloguj się

lub

Zarejestruj się w serwisie

Załóż konto

Zasubskrybuj newsletter

odśwież obrazek

Odzyskaj hasło

Zarejestruj się w serwisie

lub

Zarejestruj się przez Facebooka

Rekomendujemy rejestrację w serwisie Zapytaj Trenera za pomocą usługi Facebook Connect zamiast tworzenia nowego konta. Jest to przede wszystkim szybsze rozwiązanie, ale pozwala również na korzystanie z wielu funkcji i udogodnień, które oferuje Facebook.

kliknij mnie