4 czerwca 2015 13:18 •
Produkty na redukcji
Witam, czy na redukcji można stosować poniższe produkty bez spadku efektywnośći redukowania?
-ser żółty gouda
-śledziki
-pasta z łososia(wiem, że łosoś jest świetny, ale czy pasta nie jest zbyt przetworzona? )
-oliwki czarne
-mięso wieprzowe
-mozzarella
-ser żółty gouda
-śledziki
-pasta z łososia(wiem, że łosoś jest świetny, ale czy pasta nie jest zbyt przetworzona? )
-oliwki czarne
-mięso wieprzowe
-mozzarella
1081
2
dodał odpowiedź 4 czerwca 2015 13:28
1. Sam jestem na redukcji i jem ser żółty tylko że light i tylko 40g 5 razy w tygodniu. 2. Śledziki wg mnie są dobre, tylko problem w tym, że mają bardzo dużo soli. 3. Nie wiem o jakiej paście mówisz, ale jeżeli jest przetworzona to unikałbym. 4. oliwki są dobre, ale również należy uważać na sól tak jak w przypadku śledzi. 5. wieprzowiny nie jem i raczej nie polecam, ale jak wybierasz tylko "czyste" mięso to możesz jeść. 6. nie polecam mozzarelli.
dodał odpowiedź 4 czerwca 2015 13:42
Sledziki, oliwki , wieprzowine od czasu do czasu reszty bym nie jadl