dodał odpowiedź 14 marca 2015 22:33
Witaj,
Staraj się unikać przede wszystkim mięs tłustych : wieprzowiny (szczególnie golonek), baraniny oraz kaczki czy gęsi. Jednak nie są one złe, dużo osób nie spożywa ich ze względu właśnie tylko na tłuszcz, jednak same w sobie zawierają dużo pełnowartościowego białka. Pozdrawiam :)
dodał komentarz 15 marca 2015 12:05
A polędwica wieprzowa
dodał komentarz 15 marca 2015 12:29
Polędwica jak najbardziej, ma bardzo małą ilość tłuszczu. Jednak i swoje kosztuje ;) Pozdrawiam
dodał odpowiedź 15 marca 2015 11:37
Staraj sie unikać tych mięs które mają sporo tłuszczu w sobie jak np. golonka, kaczka, wieprzowina.
dodał komentarz 15 marca 2015 12:04
A polędwica wieprzowa
dodał komentarz 15 marca 2015 12:10
ogólnie wieprzowina ma spore ilości tłuszczu ale za to dużo białka. Możesz jeść wszystko jeśli ci się zgadza z twoim zapotrzebowaniem i makroskładnikami lecz nie jedz zbyt często tej wieprzowiny.