Zadaj pytanie
20 listopada 2013 20:19

Masło orzechowe - pytanie do Michała Karmowskiego

Cześć Michał. Właśnie próbowałem zrobić masło orzechowe, które pokazałeś w 11odcinku. Po podgrzaniu na patelce wrzuciłem wszystko do blendera niestety noże blendera wypychały orzechy na zewnątrz i po każdym zepchnięciu przeze mnie orzechów do środka i włączeniu blendera, z powrotem spadały na zewnętrzne ścianki... Po 10 minutach urzerania się z tym poddałem się. Jakaś rada jak sobie z tym poradzić ? Pozdrawiam
2164
5
dodał odpowiedź 20 listopada 2013 21:04
Blender masz stojący, czy ręczny ?
dodał odpowiedź 21 listopada 2013 12:40
No niestety stojący..
dodał odpowiedź 21 listopada 2013 17:51
a jakbyś osobno zblenderował orzechy?
dodał odpowiedź 21 listopada 2013 20:32
nic to nie da bo orzechy zamiast sie kruszyc to po prostu wypadaja na zewnetrzne scianki i wcale sie nie kreca ciagle : /
dodał odpowiedź 22 listopada 2013 22:16
osobno zblenduj ale rozwal je czymś
Nasz serwis używa plików cookie do prawidłowego działania strony. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, możesz wyłączyć obsługę plików cookie w ustawieniach przeglądarki internetowej.
Zamknij

Formularz kontaktowy

catpcha odśwież obrazek

Komunikat

Zaloguj się

lub

Zarejestruj się w serwisie

Załóż konto

Zasubskrybuj newsletter

odśwież obrazek

Odzyskaj hasło

Zarejestruj się w serwisie

lub

Zarejestruj się przez Facebooka

Rekomendujemy rejestrację w serwisie Zapytaj Trenera za pomocą usługi Facebook Connect zamiast tworzenia nowego konta. Jest to przede wszystkim szybsze rozwiązanie, ale pozwala również na korzystanie z wielu funkcji i udogodnień, które oferuje Facebook.

kliknij mnie