14 maja 2014 18:06 •
Brak spadku wagi na redukcji. Dlaczego ?
Jestem na redukcji już ok. miesiąc a waga stoi w miejscu. Jestem na takim deficycie kalorii jak na ostatniej redukcji, Gdy przechodziłem na redukcje to zacząłem brać kreatynę. Czy kreatyna może być tego przyczyną ? W pasie ubyło może 2 cm, poza tym podobnie jak na masie.
1041
1
dodał odpowiedź 14 maja 2014 18:38
Musisz zdawać sobie sprawę z tego, że duże znaczenie ma jakość produktów jakie spożywasz. Dajmy na to przykład 1tabliczka czekolady =ok.500kcal, 500g kurczaka ma tyle samo niby to to samo , ale jest jedno bardzo znaczące .Mianowicie czekolada w ma tylko weglowodany co powoduje podnoszenie wydzielania insuliny by uregulowałą poziom cukru we krwi i bierze z tego energie a nie z tzw(tkanki tłuszczowej ) natomiast kurczak nie ma wogóle wegli tylko białka co nie powoduje wydzielania insuliny i organizm moze brać energie z tkanki tłuszczowej ....
Nie jestem tutaj by sie wymądrzać tylko pomuc i jeśli ktoś ma zastrzeżenia do mojej wypowiedzi (nie dot. błędów ort. ;D) to bardzo mile widziane
Pozdrawiam Dawid