Kartacze, wedliny, a moze mikrofalowka ?
1.Witam, czy swojskie kartacze są dobrym posilkiem, bo bede ich mial w weekend pod dostatkiem.
2.Ciekawi mnie również czy wliczac do posilku caly olej dodany do smazenia np. robiac omleta, wylewam lyzke oleju to mam wliczyc cala lyzke, czy cos zostanie na patelni ?
3. Czy polędwica majaca 70/75% miesa jest zdatna do jedzenia ?
4.Ciekawi mnie rowniez kiełbasa taka "pała" krakowska sucha, tatrzanska jako dodatek do kanapek zamiast szynki.
5. Czy sery firmy Hochland nadają sie do wlaczenia do jadlospisu ?
6. I najwazniejsze pytanie: Mozna uzywac mikrofalowki do odgrzewania jedzenia lub rozpuszczania w nim sera ? Duzo naczytalem sie na ten temat i nie wiem, czy uzywanie jej powoduje jakies ubytki z posilku. Wyszukalem nawet, ze posilek staje sie bezwartosciowy. Jak to z tym jest ?
2.Ciekawi mnie również czy wliczac do posilku caly olej dodany do smazenia np. robiac omleta, wylewam lyzke oleju to mam wliczyc cala lyzke, czy cos zostanie na patelni ?
3. Czy polędwica majaca 70/75% miesa jest zdatna do jedzenia ?
4.Ciekawi mnie rowniez kiełbasa taka "pała" krakowska sucha, tatrzanska jako dodatek do kanapek zamiast szynki.
5. Czy sery firmy Hochland nadają sie do wlaczenia do jadlospisu ?
6. I najwazniejsze pytanie: Mozna uzywac mikrofalowki do odgrzewania jedzenia lub rozpuszczania w nim sera ? Duzo naczytalem sie na ten temat i nie wiem, czy uzywanie jej powoduje jakies ubytki z posilku. Wyszukalem nawet, ze posilek staje sie bezwartosciowy. Jak to z tym jest ?
385
1
dodał odpowiedź 20 marca 2015 18:16
1. tak 6. tak 5. tak 4. tak 3. tak mozesz ją jeś, 2 tak wliczaj olej dodawany do smażenia. nie koniecznie cały.