9 stycznia 2015 20:12 •
z czym rozrobić to białko by smakowało...?
http://www.sfd.pl/sklep/ActivLab_Soja_Pro-opis27316.html
Tutaj macie link do białka jakie kupiłem na próbę. I pytanie z czym radzicie je rozrabiać by dało się w ogóle je pić. Z wodą jest taka jakby zawiesina z mlekiem to samo a w smaku takie ze nie da się przełknąć. Dodam ze mam je czekoladowe.
Tutaj macie link do białka jakie kupiłem na próbę. I pytanie z czym radzicie je rozrabiać by dało się w ogóle je pić. Z wodą jest taka jakby zawiesina z mlekiem to samo a w smaku takie ze nie da się przełknąć. Dodam ze mam je czekoladowe.
1085
5
dodał odpowiedź 9 stycznia 2015 20:16
Siemanko, hmm to jak jak Ci nie spakuje z mlekiem to pij z wodą. Albo mozesz je dodawać do potraw. Ja tak robiłem jak mi jakieś białko nie smakowało. I wtedy można było to jakoś zjeść :)
dodał komentarz 9 stycznia 2015 20:32
no z wodą jeszcze gorsze jest niż w mlekiem. myślałem z mlekiem i kakaem je rozrabiać. co do potraw to jakie masz na myśli? jakieś białkowe ciasteczka? bo nieraz je piekę czy jakieś inne?
dodał komentarz 9 stycznia 2015 20:36
ja na przykład dosypywałem do omleta z rana, jakieś ciastka,batony proteinowe, muffiny. Jest na prawdę dużo przepisów w którym możesz dodać białko.
Masz tutaj link do stronki gdzie znajdziesz fajne przepisy z białkiemhttp://musculardevelopment.pl/mdnews-tv/kuchnia-md/obiad/
dodał komentarz 9 stycznia 2015 20:40
spoko. też myślałem je dodawać ale do tych ciasteczek wysokobiałkowyh owsianych.
dodał komentarz 9 stycznia 2015 20:41
a jeśli będziesz jeszcze kupował białko sojowe to polecam z Treca. Miałem dwa smaki i są rewelacyjne;)