5 grudnia 2014 18:25 •
Co do chrupkiego pieczywa żytniego firmy PANO?
Witam, ostatnio znalazłem w Biedronce bardzo fajne chrupkie pieczywo żytnie firmy PANO.
92% mąki żytniej, więc dobre jakościowo bo nie zawiera mąki pszennej.
Zastanawiam się z czym mógłbym sobie jeść to pieczywo, bo jak na razie do głowy przychodzi mi tylko łosoś, który jak wiadomo sporo kosztuje.
Macie jakieś ciekawe pomysły?
92% mąki żytniej, więc dobre jakościowo bo nie zawiera mąki pszennej.
Zastanawiam się z czym mógłbym sobie jeść to pieczywo, bo jak na razie do głowy przychodzi mi tylko łosoś, który jak wiadomo sporo kosztuje.
Macie jakieś ciekawe pomysły?
641
4
dodał odpowiedź 5 grudnia 2014 18:28
Siemanko, możesz sobie kupić szynkę z piersi kurczaka ale oczywiście tej lepszej jakości, twaróg chudy + szczypiorek. Pozdrawiam
dodał odpowiedź 5 grudnia 2014 18:35
Twaróg ze szczypiorkiem dobry jest na kolacje, ale co takiego do pracy można wziąć?
Ciężko znaleźć dobrej jakości szynkę z kurczaka.
dodał komentarz 5 grudnia 2014 18:46
a może zamiast takiego pieczywa woziłbyś sobie np omleta z płatków owsianych ( ja często brałem do pracy go ), albo ciastka owsiane ( domowej roboty ) lub granole. Ja sam sobie robię takie posiłki. Tutaj masz też stronkę z fajnymi ale i prostymi przepisami http://www.w.musculardevelopment.pl/mdnews-tv/kuchnia-md/
dodał odpowiedź 5 grudnia 2014 22:36
Omlet towarzyszy mi już od 2 lat, jem go jako 1 posiłek, więc też odpada, a koniecznie chce to pieczywo.