Tomek Z
Treści:
Witam.Pytanie moje jest odnośnie produktów,dań z mąki(w intrnecie jest wiele przepisów na różnego rodzaju naleśniki czy placki z płatkami czy otrębami.Wszystkie niby fit,pozywne z duża iloścą dobry makro.
Jak to się ma w rzeczywistości ? Jestem na redukcji i myślałęm żeby urozmaicić sniadanie własnie w postaci taki placków?
Jaką mąke wybrać ? Słyszałem że orkiszowa jest najlepsza ale cieżko ją dostać ? Na półkach widziałęm jedynie pełnoziarnistą z Lubelli ?
http://www.tabele-kalorii.pl/kalorie,Mąka-pszenna-pełnoziarnista-Lubella.html
Witam.Jaki gainer wybrać na redukcji by uzupełnić węgle i białko po treningu albo jako 4 posiłek (czyli posiłek między obiadem /kurczak,ryż,warzywa/ a kolacją/ jajecznica na szynce z kurczaka/)
Witam.Jak wygląda sprawa z cukrami na redukcji.Mam na myśli te cukry w produktach np owocach ,batonach fit albo w odżywkach węglowodanowych ?
Czy należy je zredukować do 0 ?
Czy jest jakaś odżywka z węgli która posiada małą cukru ?
Jaką odżywkę z węgli lub węgle+białko w jednym wybrać na redukcji aby uzupełnić braki w diecie ?
Waże dużo i jednak cięzko mi przejeść 2x100 ryżu lub makaronu w odstępach 3 godzinnych tym bardziej w dni gdzie nie mam treningu i pracy /
Witam.Są produkty z których cięzko wyliczyć marko ,jak wtedy sobie radzić ?
Np pierś z kurczaka smażona na lyżce -półtorej oleju ryżowego ?
Zliczam osobno pierś +olej ?
Witam ,we wielu przepisach w necie (nawet tutaj u Michała K) ludzie podczas diety,redukcji smaża kurczaka na lyżce oleju ryżowego.
Czy to naprawdę zdrowe i można smiało tak postąpić ?