Daniel Zbudiewek
Treści:
Witam Michale
Chciałbym się zapytać o białko w odżywkach.Na filmiku odpowiadałeś na pytanie o mleku i powiedziałeś, że biały ser ma dużo białka to i tak wchłonie się w 50% a np.jaja i z mięsa ok 100%.Czy zatem z izolatem białka mleka jest podobnie i co byś powiedział na z proszkowane białko jaj.Dodam,że brakuje mi 5 posiłku i chcę go zastapić jakaś odżywką,ale one są napakowane chemią gumy guar,kwas cytrynowy - regulator kwasowości,charynian sodu, cyklaminian sodu - substancje słodzące,aromaty i inne wynalazki.Co o tym sądzisz i zaproponujesz odżywkę weglo-biał w miarę dobrą i naturalną lub jakieś samo białko.Znalazłem z proszkowane białko jaj ale z kwasem cytrynowym zaleciłbyś?Z góry dziękuję za odpowiedź