Zadaj pytanie

Grzegorz Dołężka

Grzegorz Dołężka
ranking
5
pytania
5
komentarze
437
odpowiedzi
1820
odznaki Ekspert złoty Komentator srebrny

Treści:

dodał odpowiedź 7 lipca 2016 10:53

Podnieś trochę białko a resztę zostaw podobnie

dodał odpowiedź 6 lipca 2016 09:52

Raczej nie pomoże, gdyż działa bardziej podczas krótkich intensywnych wysiłków jak np trening siłowy.

dodał odpowiedź 4 lipca 2016 09:45

Ćwicz tak samo, do czasu aż dojdziesz do zerowego bilansu kcal. Dalej ucinasz stopniowo tylko treningi interwałowe, cardio itp. za to trening siłowy zostaje "tak samo" jeśli chodzi o objętość.

dodał odpowiedź 4 lipca 2016 09:41

Witam. Lepiej byłoby dodawać te 100 kcal co jakieś 2 tygodnie. W moim przypadku dzieje się tak, że podczas takiego reversa waga jeszcze spada, za to nabicie mięśni rośnie. Wypróbuj

dodał odpowiedź 2 lipca 2016 11:10

Trenuj z więcej z hantlami, a mniej ze sztangą. Staraj się dobrze wyczuć pracę mięśnia. Obie strony muszą wykonywać tą samą pracę(tyle samo powtórzeń, taki sam ciężar, taka sama dokładność techniki oraz czas wykonywania powtórzeń itp). Z czasem się wyrówna

dodał odpowiedź 1 lipca 2016 12:21

Po treningu siłowym to rozciąganie i do kuchni jeść. Interwały lub cardio robimy w dni wolne od siłowni lub przynajmniej z kilku godzinną przerwą np jeden trening przed południem drugi wieczorem itp.

Nasz serwis używa plików cookie do prawidłowego działania strony. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, możesz wyłączyć obsługę plików cookie w ustawieniach przeglądarki internetowej.
Zamknij

Formularz kontaktowy

catpcha odśwież obrazek

Komunikat

Zaloguj się

lub

Zarejestruj się w serwisie

Załóż konto

Zasubskrybuj newsletter

odśwież obrazek

Odzyskaj hasło

Zarejestruj się w serwisie

lub

Zarejestruj się przez Facebooka

Rekomendujemy rejestrację w serwisie Zapytaj Trenera za pomocą usługi Facebook Connect zamiast tworzenia nowego konta. Jest to przede wszystkim szybsze rozwiązanie, ale pozwala również na korzystanie z wielu funkcji i udogodnień, które oferuje Facebook.

kliknij mnie