Michał Saturski
Treści:
Rozłóż sobie kalorie na 4,na przykład na śniadanie 700kcal, 2 posiłek 600kcal,3 600kcal,4 300kcal.Makro oblicz 1-5 do 2,2 g białka/kg masy ciała.Polecam 1g tłuszczu/kg masy ciała i reszta to węglowodany.1g białka -4kcal 1g węgli-4 kcal 1g tłuszczy -9kcal.Pozdrawiam
Ja polecam ucinać kalorie powoli,z tygodnia na tydzień,wtedy łatwiej się przyzwyczaić.Pierwszy tydzień -100kcal,drugi -200 ,trzeci kolejne -100.Nie schodź poniżej -500 ogólnego zapotrzebowania.Na redu polecam wincyj bialka jeść.Pozdrawiam
Warzywa strączkowe na pewno polecam wliczać,z owocami też dla pewności tak bym robił.Jeżeli chodzi o rozciąganie to polecam włączyć je do rozgrzewki i robić także po treningu lecz wtedy nie na maksymalnej amplitudzie.Przed treningiem,tak jak przedmówca, polecam rozciąganie dynamiczne,poczytaj o tym,możesz popatrzeć na bramkarzy jak się rozciągają.Pozdrawiam
Wejść na 2 tygodnie na zerowy bilans kaloryczny i dać odpocząć organizmowi lub zwiększyć białko kosztem węgli.Możesz także zacząć robić treningi interwałowe,kilka razy sprint na 200m przeplatany z truchtem.Pozdrawiam
Polecałbym zredukować do 12% BF,Następnie wejść na Mase i bardzo powoli dobijać kilogramy.Potem jak już jakieś mięśnie będziesz miał to możesz zejść do 9-10% BF.Pozdrawiam
Można się z nim skontaktować przez np.,Facebook.Pozdrawiam