Zadaj pytanie
26 kwietnia 2017 16:28

wchłanialność białka

Jaka jest wchłanialność białka z produktów zbożowych?
1320
1
dodał odpowiedź 26 kwietnia 2017 18:14
Witam, Kiedyś obiło mi się o uszy, że wchłanialność białka z produktów zbożowych, roślinnych wynosi około 40%, z mięsa 70-80% z babiału około 50%. POzdrawiam
Nasz serwis używa plików cookie do prawidłowego działania strony. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, możesz wyłączyć obsługę plików cookie w ustawieniach przeglądarki internetowej.
Zamknij

Formularz kontaktowy

catpcha odśwież obrazek

Komunikat

Zaloguj się

lub

Zarejestruj się w serwisie

Załóż konto

Zasubskrybuj newsletter

odśwież obrazek

Odzyskaj hasło

Zarejestruj się w serwisie

lub

Zarejestruj się przez Facebooka

Rekomendujemy rejestrację w serwisie Zapytaj Trenera za pomocą usługi Facebook Connect zamiast tworzenia nowego konta. Jest to przede wszystkim szybsze rozwiązanie, ale pozwala również na korzystanie z wielu funkcji i udogodnień, które oferuje Facebook.

kliknij mnie