mieszanka drób, wół.
Witam, ostatnimi czasy wprowadxilem do swojej diety mieszanke miesa mielonego wolowego oraz z indyka. Mieso miele sam, podsmazam na oleju kokosowym z chilli, kurkuma oraz pieprze, co myslicie o ugotowaniu takiej mieszanki np z kostka rosolowa, nie robienie pulpetow jakdyby tylko wrzucenie poprostu mies , mielonych np z kostka rosolowa, dzieki temu mysle ograniczylbym tluszcze e tej potrawie, ale czy to dobre rozwiazanie?
1333
5
dodał odpowiedź 23 września 2014 21:40
A kostka rosołowa nie ma tłuszczu ? Gotować mielone mięso , nie w formie pulpetów , jakoś nieapetycznie to brzmi.
dodał odpowiedź 24 września 2014 07:19
Czesc. Ja gotuje je na wodzie bez dodatkow. Smakuja super. Robie sobie kotleciki mielone raz indyk raz wol 100 g kazdy . polecam
dodał odpowiedź 24 września 2014 16:32
Wywal tą kostkę rosołową - to syf.
dodał komentarz 24 września 2014 16:32
Syf np: dlatego, że dużo soli w tym.
dodał odpowiedź 24 września 2014 18:56
Kostki rosołowe to tak naprawde kostki naszpikowane chemią i podobnymi. Osobiście odradzam